Trouwen in de gemeente Goes

Trouwen-in-Goes

Als je deze pagina bezoekt, ben je vast van plan om te gaan trouwen in de gemeente Goes. Voordat jullie willen gaan trouwen, moet je dit eerst melden bij de gemeente. Willen jullie ook in de kerk trouwen? Dan kan dit na het burgerlijk huwelijk. Op deze pagina hebben we alvast wat informatie voor je als je wilt gaan trouwen in de gemeente Goes.

Trouwlocaties in de gemeente Goes

• Stadhuis
• Raadszaal Stadskantoor
• Trouwkamer Stadskantoor
• Spreekkamer Stadskantoor

Trouwlocatie naar keuze

In de gemeente Goes is het ook mogelijk om zelf een trouwlocatie aan te wijzen, dit kan een openbare locatie zijn of een particuliere. Misschien de locatie waar jullie elkaar hebben ontmoet?! Hoe romantisch is dat! De locatie moet wel aan bepaalde voorwaarden doen. Je kunt dit bij de gemeente aanvragen en als de locatie aan alle voorwaarden voldoet, wordt deze voor 1 dag aangewezen als "Huis der gemeente".

Trouwambtenaren in de gemeente Goes

De gemeente beschikt over een aantal trouwambtenaren waar je uit kan kiezen. De trouwambtenaar van jullie keuze neemt tijdig contact met je op voor een gesprek. Dit om een persoonlijke gesprek aan te gaan, zodat er ook een persoonlijke toespraak gehouden kan worden. Wil je dat iemand anders jouw huwelijk voltrekt? Neem dan ruim op tijd contact met de gemeente op. 

trouwen_goes_zeeland

Overzicht kosten huwelijk

Voor de kosten van het voltrekken van het huwelijk in Goes, kun je het beste de website van de gemeente raadplegen. Hier staan de actuele prijzen om te trouwen in de gemeente Goes.

Gratis trouwen

Je kunt in de gemeente Goes ook gratis trouwen, in dat geval hoef je de prijs van een trouwzaal niet te betalen. De ceremonie is sober en er mogen maximaal 14 personen aanwezig zijn bij de ceremonie. Dit kan iedere dinsdagochtend om 09.00 en 09.15 uur en is alleen mogelijk in het stadskantoor. 

Meer informatie over trouwen in Goes

Stadskantoor Goes
M.A. de Ruijterlaan 2
4461 GE Goes
Tel: 0113 249600
Website: www.goes.nl
E-mail: stadskantoor@goes.nl

Trouwbedrijven gemeente Goes


Rolls Royce te Huur

Rolls Royce te Huur

Goes
Edelsmid Marc de Regt

Edelsmid Marc de Regt

Goes

Ook interessant


De voorbereiding

De voorbereiding

Trouwdatum prikken en vastleggen

Trouwdatum prikken en vastleggen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media