Trouwen in de gemeente Hulst

Trouwen-in-Hulst

Waarschijnlijk willen jullie gaan trouwen in de gemeente Hulst? Dan kan deze pagina jullie waarschijnlijk wat informatie geven, wat je moet weten als je in de gemeente Hulst wilt gaan trouwen. Als je elkaar het ja-woord wilt geven in deze gemeente, dan kun je met de gemeente afspraken maken over de ceremonie. Bijvoorbeeld over de locatie, de datum en het tijdstip wanneer jullie willen gaan trouwen. Ook kun je afspraken maken over hoe de trouwceremonie er uit komt te zien. Het is wel verplicht dat er getuigen aanwezig zijn bij de huwelijksvoltrekking van jullie huwelijk. Dit mogen minimaal twee en maximaal vier meerderjarige getuigen zijn.

Trouwlocaties in de gemeente Hulst

• Stadhuis Hulst
• NH Kerk te Kloosterzande
• De Hof ter Zande Kerk

Trouwen op locatie naar keuze

Naast de bovenstaande trouwlocaties kan er worden gekozen voor een andere locatie binnen de gemeente Hulst. Willen jullie graag op een andere trouwlocatie trouwen, zoals jullie lievelingscafe of iets dergelijks, dan moet je dit schriftelijk aanvragen bij de gemeente. Daarin geef je aan op welke locatie jullie graag elkaar het ja-woord geven, op welke datum je wilt trouwen en het gewenste tijdstip. Deze locatie moet wel aan bepaalde voorwaarden voldoen en als dat het geval is wordt de locatie waar jullie graag willen trouwen, voor 1 dag "Huis der gemeente".

vrije-trouwlocatie-gemeente-hulst

Trouwambtenaar voor 1 dag

Je kunt zelf een persoon uitkiezen die het huwelijk voltrekt, zoals een familielied, vriend of kennis. Deze persoon wordt benoemd tot buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Je stuurt dan het verzoek naar de gemeente Hulst.

Kosten van het huwelijk

Voor een overzicht van de kosten van een huwelijkvoltrekking in de gemeente Hulst, kun je het beste de website van de gemeente raadplegen.

Gratis huwelijk

Het is ook mogelijk om gratis te trouwen in de gemeente Hulst, dit kan op maandagochtend om 09.00 en om 09.30 uur. Het betreft dan een sobere ceremonie.

Meer informatie over trouwen in Hulst

Stadhuis Hulst
Grote Markt 21
4561 EA Hulst
Tel: 0114 389000
Website: www.gemeentehulst.nl
E-mail: info@gemeentehulst.nl

Trouwbedrijven gemeente Hulst


De Magische Trouwambtenaar

De Magische Trouwambtenaar

Sint Jansteen

Leuke adresjes


Full Effect Drive in show

Full Effect Drive in show

professionele bruiloft DJ
Huys Ter Schelde

Huys Ter Schelde

prachtige monumentale trouwlocatie
Hotel Restaurant Piccard

Hotel Restaurant Piccard

trouwen op een sfeervolle locatie

Ook interessant


Handige tips

Handige tips

Trouwdatum prikken en vastleggen

Trouwdatum prikken en vastleggen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media