Bruidsbeurzen

Als bruid en bruidegom mag je een bruidsbeurs toch echt niet missen. Alle trouwbeurzen die we je op deze pagina tonen zijn georganiseerd door bedrijven met jarenlange ervaring in de trouwen-branche. Op iedere bruidsbeurs vind je een gevarieerd aanbod van bedrijven die zich dagelijks volledig richten op hun doelgroep met trouwplannen. Deze trouwbedrijven varieëren van trouwlocaties, bruidskleding, trouwkaarten, trouwvervoer, bruidstaarten, fotografen, tot DJ's, trouwambtenaren, weddingplanners e.d. 

WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam - voorjaar 2023

WeddingFair Trouwbeurs Rotterdam - voorjaar 2023

De voorjaarseditie van de WeddingFair trouwbeurs in Rotterdam staat gepland op zondag 12 februari 2023 en is georganiseerd om veel inspiratie op te doen voor jullie trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen.

Diverse thema's en stijlen

Omdat er diverse thema's en stijlen bruiloften georganiseerd kunnen worden, hebben wij trouwbedrijven uitgenodigd die aan dit brede scala wensen van de bruidsparen kunnen voldoen. Vintage, rustiek, industrieel, bohemian, elegant, traditioneel, buiten trouwen, etc. Als a.s. bruid, bruidegom of bruidspaar kunnen alle bezoekers in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie opdoen en enthousiaste bedrijven en ondernemers uit de trouwbranche ontmoeten, zonder hard selling.

Parkeren rond de locatie van de trouwbeurs

In de omgeving van Hotel Wings in Rotterdam is het betaald parkeren. Je kunt ook parkeren in de parkeergarage van de locatie: "World Hotel Wings". Als je daar gebruik van maakt dan kun je binnen, op de trouwbeurs, een parkeerticket kopen voor € 5,00.  De verbinding met het openbaar vervoer vanuit de provincie Zeeland is uitstekend. Als je in Rotterdam het openbaar vervoer neemt, dan kies je bus 33 vanuit Den Haag en Rotterdam. Deze stopt naast het hotel.  Met tramlijn "E " reis je tot Meijersplein waar je bus 33 neemt die je verder brengt naar het Hotel. De entree van de bruidsbeurs is gratis.

Datum:
12-02-2023
Locatie:
Hotel Wings
Adres:
Airportplein 55
Plaats:
Rotterdam
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Fijnaart | 2023

WeddingFair Trouwbeurs Fijnaart | 2023

Hebben jullie trouwplannen? Dan is het verstandig om een bruidsbeurs te bezoeken. De bruidsbeurzen van WeddingFair zijn modern en eigentijds en daarmee helemaal voor de bruidsparen van nu! Dus ook voor jou! De bruidsbeurs WeddingFair Fijnaart is er volledig op gericht om de a.s. bruidsparen zoveel mogelijk inspiratie op te laten doen voor de trouwdag en desgewenst vrijblijvend in contact te brengen met de personen achter de trouwbedrijven.

Bruidsbeurs met breed aanbod trouwbedrijven

Het aanbod van bedrijven uit de trouwenbranche, produkten en diensten is op deze bruidsbeurs in Fijnaart heel breed, maar toch is het aantal deelnemers van de trouwbedrijven enigszins beperkt om overkill te voorkomen. Alle stijlen komen voorbij op de bruidsbeurzen van Weddingfair:  Elegant, industrieel, bohemian, vintage, rustiek, traditioneel en nog veel meer. Je kunt in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie op doen en de mensen achter deze enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten, zonder hard selling. De entree voor de WeddingFair bruidsbeurs in Fijnaart is gratis. 

Openbaar vervoer / Parkeergarage

De locatie van de bruidsbeurs is vanuit de provincie Zeeland goed bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als per auto. Met het OV neem je vanaf station Zevenbergen bus 117 richting Fijnaart. Kom je met de auto, dan kun je rondom locatie De Parel gratis parkeren.

Datum:
15-03-2023
Locatie:
De Parel
Adres:
Prinses Margrietstraat 15
Plaats:
Fijnaart
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Zoetermeer 2023

WeddingFair Trouwbeurs Zoetermeer 2023

WeddingFair Trouwbeurs Zoetermeer is georganiseerd om alle bruidsparen inspiratie op te laten doen voor de trouwdag. Deze bruidsbeurs vindt plaats op zondag 19 maart 2023 van 10.30 tot 16.30 uur. Het aanbod is zeer gevarieerd en zo breed mogelijk, en dat terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep toch enigszins beperkt is gehouden, om overkill te voorkomen.

Inspiratie en variatie

Ons doel is om alle mogelijkheden en stijlen te tonen aan de a.s. bruidsparen. Qua trouwbedrijven tonen wij je trouwlocaties, trouwkleding voor bruid en bruidegom, trouwkaarten, bruidsboeketten, trouwambtenaren en weddingplanners, bruidstaarten, trouwringen, trouwfotografen, etc. De stijlen betaan o.a. uit elegant, vintage, bohemian, rustiek, industrieel,  traditioneel en meer. WeddingFair organiseert relaxte trouwbeurzen met enthousiaste trouwbedrijven, zonder hard selling.

Route en OV

Dekker Zoetermeer ligt direct aan de N470, aan de Rotterdamse zijde van Zoetermeer, in de wijk Rokkeveen. Stap je op de bus, dan kom je via buslijn 71 en 72 bij de locatie van de beurs. Als je vanuit de provincie Utrecht de bruidsbeurs gaat bezoeken, dan hoef je niet buiten Zoetermeer te parkeren. Er zijn namelijk ruim voldoende gratis parkeerplaatsen op het terrein van Dekker Zoetermeer. Ook de toegang van WeddingFair Zoetermeer is gratis.

Datum:
19 maart 2023
Locatie:
Dekker Zoetermeer
Adres:
Scheglaan 12
Plaats:
Zoetermeer
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Nijmegen 2023

WeddingFair Trouwbeurs Nijmegen 2023

Heb je trouwplannen en ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor jullie trouwdag? Dan is het verstandig om een bruidsbeurs te bezoeken. De bruidsbeurzen van WeddingFair zijn er voor de bruidsparen van nu! Dus ook voor jou! De bruidsbeurs WeddingFair Nijmegen is er volledig op gericht om de a.s. bruiden en bruidegoms inspiratie op te laten doen voor de trouwdag.

Bruidsbeurs met breed aanbod trouwbedrijven

Het aanbod van bedrijven en producten is heel breed, maar toch is het aantal deelnemers van de trouwbedrijven enigszins beperkt om overkill te voorkomen. Alle stijlen komen voorbij op de bruidsbeurzen van Weddingfair:  Elegant, Industrieel, bohemian, vintage, rustiek, traditioneel en nog veel meer. Heb jij trouwplannen, dan kun je in een vriendelijke en relaxte sfeer inspiratie op doen en enthousiaste trouwbedrijven ontmoeten zonder hard selling.

Entree, parkeren, route en OV

De entree van de Weddingfair trouwbeurs is gratis. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren bij de Jan Massinkhal. Adres voor de navigatie: Nieuwe Dukenseweg 5, 6534 AD Nijmegen. Kom je met het openbaarvervoer vanuit de provincie Zeeland, dan reis je door tot treinstation Goffert of met de buslijn 15 of 138. Deze stoppen voor de deur van de bruidsbeurs!

Datum:
02-04-2023
Locatie:
Jan Massinkhal
Adres:
Nieuwe Dukenburgseweg 5
Plaats:
Nijmegen
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Alkmaar 2023

WeddingFair Trouwbeurs Alkmaar 2023

De Trouwbeurs Alkmaar van WeddingFair vindt plaats op zondag 16 april 2023. Deze bruidsbeurs is georganiseerd voor de aanstaande bruidsparen om inspiratie op te doen voor de trouwdag. Het aanbod van trouwbedrijven is op deze beurs zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen.

Diverse thema's en stijlen

Omdat er tegenwoordig diverse thema's en stijlen bruiloften georganiseerd worden, tonen wij je trouwbedrijven die aan dit brede scala wensen van de a.s. bruidsparen kunnen voldoen. Vintage, rustiek, industrieel, bohemian, elegant, traditioneel, buiten trouwen, etc. Als bruid, bruidegom of bruidspaar kunnen alle bezoekers in een relaxte sfeer inspiratie opdoen en enthousiaste bedrijven en ondernemers uit de trouwbranche ontmoeten, zonder hard selling.

Parkeren en openbaar vervoer

De entree van deze bruidsbeurs is gratis. Als je met de auto komt dan volg je de N9. Er is voldoende parkeergelegenheid in de omgeving van "De Meent". Mocht je reizen met het openbaar vervoer vanuit de provincie Zeeland, dan neem je vanaf het station Alkmaar bus 165, Egmond aan Zee. 

Datum:
16-04-2023
Locatie:
Sportcomplex De Meent
Adres:
Terborchlaan 301
Plaats:
Alkmaar
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
WeddingFair Trouwbeurs Utrecht | Voorjaar 2023

WeddingFair Trouwbeurs Utrecht | Voorjaar 2023

WeddingFair organiseert bruidsbeurzen voor de bruidsparen van nu! Dus ook voor jou! De bruidsbeurs WeddingFair Nijmegen is er volledig op gericht om a.s. bruidsparen inspiratie op te laten doen voor de trouwdag. Hebben jullie trouwplannen en ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor een unieke trouwdag? Bezoek dan de voorkaarsbeurs 2023 in Utrecht.

Trouwbeurs met gevarieerd aanbod trouwbedrijven

Het aanbod van bedrijven en producten op de Trouwbeurs Utrecht is breed, maar toch is het aantal deelnemende trouwbedrijven enigszins beperkt om overkill te voorkomen. Alle stijlen komen voorbij op de trouwbeurzen van Weddingfair:  Elegant, industrieel, boho, vintage, rustiek, traditioneel, etc. Je kunt hier dan ook in een vriendelijke en relaxte ambiance inspiratie op doen en kennis maken met de enthousiaste ondernemers achter de trouwbedrijven, zonder hard selling!

Entree, parkeren, route en openbaar vervoer

De entree van de Weddingfair trouwbeurzen is altijd gratis. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren bij de beurslocatie, Theater Stefanus in Utrecht.  Adres voor de navigatie: Braziliëdreef 2, 3563 CK Utrecht. Kom je met het openbaar vervoer vanuit de provincie Zeeland, dan reis je via Utrecht Centraal door tot lijn 1 richting Overvecht Noord of Lijn 3 richting Overvecht.

Datum:
23-04-2023
Locatie:
Theater Stefanus
Adres:
Braziliédreef 2
Plaats:
Utrecht
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 


Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media