Trouwen in de gemeente Borsele

Trouwen-in-Borsele

Jullie willen graag trouwen in de gemeente Borsele, dan heb je geluk, want in de gemeente Borsele mogen aanstaande bruidsparen zelf een locatie uitkiezen waar ze graag zouden willen trouwen. Dit kan zowel een particuliere als een openbare locatie zijn, dit kan dus bijvoorbeeld de locatie zijn, waar jullie elkaar hebben ontmoet. Op deze pagina vind je alvast de meest belangrijke informatie die je nodig hebt om te kunnen en mogen trouwen in de gemeente Borsele.

Voorwaarden om te mogen trouwen

Er zijn wel enkele voorwaarden waar je aan moet voldoen, om te mogen trouwen. Deze hebben wij voor jullie op een rijtje gezet.

• Jullie moeten allebei 18 jaar of ouder zijn.
• Je mag niet al een geregistreerd partnerschap hebben of al getrouwd zijn.
• Je mag niet trouwen met bloedverwant familielid, zoals je eigen kind, broer, zus, ouder, grootouder, kleinkind, halfbroer, halfzus.
• Je mag alleen vrijwillig trouwen, dus je mag niet worden gedwongen om te trouwen.
• Als je onder curatele staat, dan heb je toestemming nodig van de curator of kantonrechter.

Trouwlocaties in de gemeente Borsele

• Gemeentehuis
• De Boerderij
• Op locatie
Zoals we al eerder hebben gemeld, mag je ook zelf je locatie uitkiezen. Dit kan zowel een particuliere als een openbare locatie zijn. De locatie moet wel voldoen aan een aantal voorwaarden en wordt deze voor 2 dag aangewezen als "huis der gemeente". Op deze website hebben we een paar trouwlocaties die hier uitermate geschikt voor zijn.

trouwlocaties-in-de-gemeente-borsele

Trouwambtenaren in de gemeente Borsele

De gemeente Borsele heeft een aantal trouwambtenaren in dienst. Jullie kunnen in een persoonlijk gesprek je wensen en bijzonderheden met betrekking tot de huwelijksvoltrekking kenbaar maken. Je mag ook je eigen trouwambtenaar aan te stellen, dit moet je schriftelijk aanvragen. Deze persoon moet door het college van burgemeester en wethouders worden benoemd (voor 1 dag) en door de rechtbank in Middelburg worden beëdigd. Deze procedure duurt minimaal 3 maanden. Hier, op TrouweninZeeland.nl, kun je online informatie opvragen voor de kosten van een zelfstandige trouwambtenaar in Zeeland.

Kosten van het huwelijk

Een overzicht van de kosten van een huwelijk in de gemeente Borsele, kun je het beste bekijken op de website van de gemeente, want de prijzen hiervan veranderen af en toe.

Gratis trouwen

Je kunt ook gratis trouwen in de gemeente Borsele, dit kan op maandag- of dinsdagmorgen om 09.00 uur. Het betreft dan een sobere huwelijksvoltrekking. Meer informatie over het kosteloze huwelijk in de gemeente Borsele kun je opvragen bij de gemeente Borsele.

Meer informatie over trouwen in Borsele

Gemeente Borsele
Stenevate 10
4451 KB Heinkenszand
Tel: 0113 238283
Website: www.borsele.nl
E-mail: info@borsele.nl

Trouwbedrijven gemeente Borsele


De Trendy Trouwambtenaar

De Trendy Trouwambtenaar

Lewedorp

Leuke adresjes


Dreamcar4rent

Dreamcar4rent

exclusief trouwvervoer
Huys Ter Schelde

Huys Ter Schelde

prachtige monumentale trouwlocatie
Hotel Restaurant Piccard

Hotel Restaurant Piccard

trouwen op een sfeervolle locatie

Ook interessant


De voorbereiding

De voorbereiding

Sleur en trend in trouwlocaties

Sleur en trend in trouwlocaties
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media