Trouwen in de gemeente Middelburg

Trouwen-in-MiddelburgWillen jullie trouwen in de gemeente Middelburg? Dan moet je dat vooraf bij de gemeente melden. Je kunt op het stadhuis trouwen maar je mag natuurlijk ook zelf een locatie kiezen. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen trouwen in Middelburg.

Trouwlocaties in de gemeente Middelburg

• Stadshuis aan de markt (max. 80 personen)
• Stadhuis in de voormalige gemeente Arnemuiden (max. 100 personen)
• In de Burgerzaal stadhuis Middelburg (max. 70 personen)
• Brooklyn Grand Café Middelburg
• Op een zelfgekozen locatie binnen de gemeentegrenzen van Middelburg

Trouwambtenaren in de gemeente Middelburg

De gemeente Middelburg heeft speciale trouwambtenaren in dienst. In een persoonlijk gesprek kun je je wensen en bijzonderheden met betrekking tot de huwelijksvoltrekking kenbaar maken. Op schriftelijk verzoek is het ook mogelijk om een eigen trouwambtenaar te kiezen. Deze persoon moet benoemd worden door het college van burgemeester en wethouders en ook nog beëdigd worden door de rechtbank in Middelburg. Dit gebeurt één keer per twee maanden op een vast tijdstip. Wil je een zelfgekozen trouwambtenaar? Dan moet je dit schriftelijk aanvragen bij de gemeente.

Kosten van een huwelijk in gemeente Middelburg

Voor een overzicht van de actuele kosten voor een huwelijksvoltrekking in de gemeente Middelburg, kun je het beste op de website van de gemeente kijken. 

Gratis huwelijk

Het is mogelijk om kosteloos te trouwen op maandagmorgen om 10.00 uur en om 10.15 uur in het stadskantoor. Hierbij kunnen maximaal 10 personen aanwezig zijn en wordt alleen aan de wettelijke vereisten voldaan.

Meer informatie over trouwen in Middelburg

Gemeente Middelburg
Kanaalweg 3
4330 LA Middelburg
Tel: 0118 675000
Website: www.middelburg.nl
E-mail: info@middelburg.nl

Trouwbedrijven gemeente Middelburg


Licht en Geluid Zeeland

Licht en Geluid Zeeland

MiddelburgBezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media