Trouwen in de gemeente Terneuzen

Trouwen-in-TerneuzenAls je gaat trouwen, moet je hiervan een melding maken. Vanaf twee weken na de melding kun je trouwen. De melding is 1 jaar geldig. Je maakt deze melding bij de gemeente waar je het huwelijk wilt laten voltrekken. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om te kunnen trouwen in de gemeente Terneuzen.

Trouwlocaties in de gemeente Terneuzen

• Stadhuis Terneuzen
• Voormalig Stadhuis Axel
• Voormalig Stadhuis Sas van Gent
• Watertoren in Axel
• Molen in Axel

Trouwen op locatie In de gemeente Terneuzen is het, naast de bovenstaande locaties, mogelijk om op iedere locatie in de gemeente te trouwen. Voor trouwen op locatie gelden wel diverse voorwaarden. Op de website van de gemeente vind je een aanvraagformulier waarin ook de voorwaarden staan opgenomen. Op jouw verzoek wordt een locatie aangewezen als trouwlocatie voor jouw huwelijk. Je sluit hiervoor samen met de eigenaar/beheerder van de locatie een overeenkomst.

Let op: de overeenkomst moet minimaal 8 weken voor de datum van de huwelijksvoltrekking zijn overlegd om tot aanwijzing als trouwlocatie over te kunnen gaan.

Trouwambtenaren in Terneuzen

Normaal gesproken wordt het huwelijk voltrokken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Het is echte rook mogelijk het huwelijk te laten voltrekken door iemand die je zelf kiest. Bijvoorbeeld familie of vrienden. Hier zijn extra kosten aan verbonden, omdat deze persoon hiervoor beëdigd moet worden.

Kosten van het huwelijk in de gemeente Terneuzen

Voor de actuele kosten voor een huwelijksvoltrekking in Terneuzen, verwijzen we je naar de website van de gemeente.

Gratis huwelijk

Dinsdagmorgen is er om 09.00 en 09.45 uur de mogelijkheid om kosteloos te trouwen in het stadhuis van Terneuzen. Bij de huwelijksvoltrekking is geen toespraak, maar alleen de wettelijke bepalingen. Voor de huwelijksvoltrekking wordt er door de gemeente een ambtenaar toegewezen. De huwelijksvoltrekking duurt ongeveer 5 minuten.

Meer informatie over trouwen in Terneuzen

Stadhuis Terneuzen
Stadhuisplein 1
4531 GZ Terneuzen
Tel: 0115 455000
Website: www.terneuzen.nl
E-mail: info@terneuzen.nl

Trouwbedrijven gemeente Terneuzen


TheaTrouwt

TheaTrouwt

TerneuzenBezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media