De kosten voor trouwvervoer in Zeeland

Zijn jullie in de voorbereiding op de trouwdag aangekomen bij het trouwvervoer? Dan bereid je er maar vast op voor dat het niet alleen even een kwestie is van een gave trouwauto aanwijzen. Want het aanbod van trouwvervoer in Zeeland is erg gevarieerd en daarbij verschillen de kosten van het trouwvervoer in Zeeland ook nog eens behoorlijk. Wij zullen je er met dit artikel iets meer duidelijkheid in geven.

De-kosten-voor-trouwvervoer-in-Zeeland

Hoe ga je het trouwvervoer kiezen

Allereerst moet je bepalen of jullie met z'n tweeën gebruik maken van de trouwauto of trouwkoets e.d., of gaan de bruidskinderen gezellig met jullie mee? De trouwfotograaf in Zeeland is er zeker blij mee, want dat levert uiteraard hele mooie plaatjes op. Maar naast de bruidskinderen kunnen eventueel ook de ouders bij jullie instappen. Als je dat hebt besloten dan kun je in ieder geval al iets gerichter zoeken.

Rolls_Royce_Te_Huur_TrouwautoFoto: Rolls Royce te Huur uniek trouwvervoer met chauffeur

Reistijd en reiskosten van de chauffeur en de trouwauto

Als de chauffeur met de trouwauto naar jullie locatie toe rijdt dan wordt deze tijd meestal gewoon meegerekend in het tarief. Vaak wordt het trouwvervoer als basis voor 4 uren aangeboden. Dit is dan inclusief reistijd van de chauffeur. Ga je trouwen in jouw eigen gemeente en komt de trouwauto van een grotere afstand dan ben je deze waarschijnlijk langer nodig en komt er dus gewoon een uurtje of enkele uurtjes bij.

trouwvervoer_in_zeeland

De prijzen van gemiddelde trouwauto's met chauffeur

Je kunt bij de basis kiezen voor een gemiddelde trouwauto zoals een oldtimer, een nette jaguar of cabrio, een Kever, Mini of Volvo e.d. De kosten van deze vorm van trouwvervoer ligt rond de € 40,- en € 60 per uur, inclusief chauffeur. Ga je een stapje exclusiever richting een luxe Mercedes, Rolls Royce e.d. dan reken je maar gerust op € 80,- tot € 100,- per uur. 

trouwvervoer_met_chauffeur

Limousine als trouwauto

Je kunt ook nog kiezen voor een Limousine, waarin je met met meerdere personen kunt zitten. Wij, de beheerders van TrouweninZeeland.nl en TrouweninNederland.nl hebben ons op onze trouwdag laten vervoeren in een verlengde Limo. Gezellig met de bruidskinderen, de ceremoniemeester en ouders. Echt een aanrader, maar dat terzijde. Reken voor een mooie limousine als trouwauto maar op een bedrag tussen de € 450 en € 600,00, afhankelijk van de gereden afstand door de chauffeur.

Limousine_harrie_sabinaFoto Limo Harrie en Sabina

Trouwkoets met paarden

Als je een trouwkoets als trouwvervoer kiest dan heb je een juweeltje voor de trouwfoto's. En juweeltjes zijn niet goedkoop. Het vervoer vanaf de eigenaren naar jullie locatie is tijdrovend door het gereed maken voor vervoer op de vrachtwagen én de paarden in de paardenwagen naar jullie beginlocatie. Reken voor een trouwkoets als trouwvervoer dan ook maar gerust op circa € 500,- en € 1000,-  Vraag dus eerst maar een prijsopgaaf aan als je kiest voor een trouwkoets.

Stalhouderij_Hans_Joosen_koetsFoto: Stalhouderij Hans Joosen diverse romantische trouwkoetsen

Met z'n allen in de bus

Ook een prachtige mogelijkheid voor het trouwvervoer is een trouwbus. Een omgebouwde bus of luxe touringcar die het bruidspaar en alle gasten vanaf enkele afgesproken afhaalpunten ophaalt. Op deze wijze kun je ook de trouwlocatie en feestlocatie zelfs nog geheim houden voor de gasten. Het vervoer met de trouwbus kan gepaard gaan met een lekker hapje en drankje. Met een bus als trouwauto kun je ook op leuke wijze meerdere locaties in Zeeland aandoen. Een trouwbus kun je vanuit Zeeland uiteraard ook als trouwvervoer kiezen in Noord-Brabant. Ook erg leuk! Kosten tussen de € 400 en € 1000,- Het bedrag is uiteraard afhankelijk van het aantal te rijden kilometers en de tijd die de bus wordt ingezet.

Zelf rijden

Je kunt ook zelf rijden in de trouwauto. Afhankelijk van de auto die je huurt krijg je vooraf nog wel enkele instructies. Of bij een grote, luxe of snelle trouwauto zul je eerst nog een rondje rijden om de bediening en snelheid onder de duim te krijgen. De prijs van zelf rijden is uiteraard afhankelijk van het type trouwauto. Het kan een nieuwe Ferrari of Maserati zijn, maar ook een antieke oldtimer met gebruiksaanwijzingen.

Dreamcar4rent_TholenFoto: Dreamcar4rent

Kijk in onze pagina van het Trouwvervoer in Zeeland >>

 


Kijk ook op TrouweninNederland.nl voor het landelijke aanbod trouwvervoer >>


 

Leuke adresjes

Brabantse Kwibus

Brabantse Kwibus

stijlvol trouwvervoer voor jong en oud
Dreamcar4rent

Dreamcar4rent

exclusief trouwvervoer
123 Trouwauto

123 Trouwauto

klassiek en modern vervoer
Stalhouderij Hazeleger

Stalhouderij Hazeleger

stijlvol trouwen in een koets
Royal Trouwauto Service

Royal Trouwauto Service

exclusief en betaalbaar trouwvervoer
Classicos

Classicos

stijlvolle en betaalbare oldtimers
Bastiaan Trouwoldtimers

Bastiaan Trouwoldtimers

romantisch trouwvervoer met chauffeur
Stalhouderij Hans Joosen

Stalhouderij Hans Joosen

diverse romantische trouwkoetsen
Rolls Royce te Huur

Rolls Royce te Huur

uniek trouwvervoer met chauffeur

Ook interessant

Zo vind je een trouwfotograaf die bij jullie past

Zo vind je een trouwfotograaf die bij jullie past

Trouwpakkentrends

Trouwpakkentrends

De kosten voor een trouwambtenaar in Zeeland

De kosten voor een trouwambtenaar in Zeeland

Buiten trouwen

Buiten trouwen

Brede variatie aan trouwlocaties in Zeeland

Brede variatie aan trouwlocaties in Zeeland

Verschillende materialen voor de trouwringen

Verschillende materialen voor de trouwringen

De complete outfit voor je bruiloft

De complete outfit voor je bruiloft

Veel gestelde vragen over De kosten voor trouwvervoer in Zeeland

Bij de berekening van de gemiddelde prijs voor een trouwauto + chauffeur gaan we uit van 4 uren x € 80,- = € 320,- Voor het gehele trouwvervoer en de chauffeur.

Als trouwvervoer in Zeeland zijn er diverse soorten trouwauto's van oldtimers, mini's, VW kevers en cabrio's tot sportwagens, verlengde limousines, trouwkoetsen, trouwbussen, en ludiek trouwvervoer. Selecteer het trouwvervoer op basis van jullie budget en het aantal personen. En of je kiest voor een chauffeur of dat je zelf wilt rijden in de trouwauto.

In een standaard limousine kunnen 8 personen meerijden, uitgezonderd de chauffeur en bijrijder. In een verlengde limo kunnen tenminste 12 personen mee, tot maximaal 16 personen, afhankelijk van de verlenging van de limousine.
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media