Tips voor je bruidskapsel en make-up

Als bruid, wil je er straks op je allermooist uitzien en stralend voor de dag komen. Je huid moet er dan goed uitzien, je make-up en je kapsel. Je kunt een tijd voor de trouwdag een afspraak maken met een schoonheidsspecialiste of een visagist. Zij kunnen je huid professioneel reinigen en verzorgen met heerlijke producten, zodat jij op je trouwdag een stralende huid hebt. Een proefmake-up is dan ook wat je eerst kan laten doen, zodat je weet dat de make-up op je trouwdag perfect is. Dit geldt ook voor je kapsel.

schoonheidsspecialist_bruid

Het bruidskapsel

Heb je er wel al over nagedacht, hoe jij je haar wilt dragen op jullie trouwdag? Je moet dan met verschillende factoren rekening houden. Welk kapsel past het beste bij jouw trouwjurk en welke stijl wil je uitstralen. Bohemian kapsels zijn op het moment heel erg hip. Je draagt je haar los (lang haar) vaak met vlechten en met verse bloemen, maar dit moet natuurlijk wel bij je trouwjurk staan.

Bohemian_bruidskapsel

Blijf vooral jezelf op je trouwdag

Als je zelf normaal gesproken weinig make-up draagt, zou ik dat ook niet op de trouwdag doen. Dan zou je ineens een ander persoon zijn, dus blijf dicht bij jezelf. Heel veel visagisten kunnen je heel natuurlijk mooi opmaken. Je moet straks niet hebben, wanneer je naar de trouwfoto’s kijkt: Ben ik dat!

natuurlijke_bruidsmake-up

Vergeet je wenkbrauwen niet

Wenkbrauwen doen heel veel in het gezicht en is echt finishing touch. Laat je wenkbrauwen door een professional verzorgen, iets waar je echt geen spijt van krijgt. Ook dit kun je eerst een paar maanden voor je bruiloft doen om te kijken of het iets voor jou is.

Herinneringen in je trouwalbum

Als jullie later het trouwalbum weer tevoorschijn halen en kijkt naar de foto’s van deze bijzondere dag, dan moet je wel blij worden van de foto’s. Jouw mooie naturel look, die echt bij jou past. Of lekker uitgepakt met de make-up, omdat je vaak veel make-up draagt. Dan denk je toch….. Ik ben blij dat ik veel aandacht heb besteed aan de make-up en bruidskapsel.

Leuke adresjes

Lookslikereny Beauty Studio

Lookslikereny Beauty Studio

Landelijk service
Mariska Taks Hair & Make-up

Mariska Taks Hair & Make-up

bruidskapsel en visagie aan huis

Ook interessant

Buiten trouwen

Buiten trouwen

Geef de bruidegom gerust deze parfum

Geef de bruidegom gerust deze parfum
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media