Geef de bruidegom gerust deze parfum

herenparfum

Wil je de bruidegom eens goed verrassen? Geef hem dan zijn eigen huwelijksparfum. Een geur die hem voor altijd herinnert aan deze speciale dag. Er zijn voor mannen zoveel heerlijke luchtjes te koop. Eenmaal in de winkel of online zal het grote aanbod je verrassen. Zo is er altijd wel één die bij de bruidegom in de smaak valt. 

Wel eens gedacht aan een houtachtige parfum voor de bruidegom?

De stoere mannengeur heeft een houtachtige twist. Dat is wel te merken aan het assortiment wat er is aan herenparfum. Van alle geuren is de categorie houtachtig het meest uitgebreid. Als je wilt gaan voor zekerheid, dan kan een houtachtige geur de bruidegom zeker blij maken!

Bekende merken als Chanel, Dior, Gucci en Ralph Lauren... allemaal aanraders voor een houtachtige parfum! Een geschikt herenparfum bij Douglas kopen is gelukkig niet moeilijk. Zo kun je online uit vele filters kiezen. Naast geurtype kun je ook voor een limited edition kiezen. Of voor korting, soms ook best fijn als de bruiloft al veel kosten met zich meebrengt. 

parfum bruidegom

3 x inspiratie houtachtige geuren


1. Scotch en Soda  - Island water

Het ideale parfum om al helemaal in de huwelijksreis sfeer te komen! Dit parfum heeft een fruitige geur, zoals mango in combinatie met hout en whiskey. Mocht de huwelijksstress toch opkomen deze dag, sluit dan even je ogen. Ruik de heerlijke geuren en je denkt dat je samen op een prachtig bounty eiland zit. Witte stranden, een rustig ruisende zee. Dit parfum is er één voor elke man!

2. Dolce & Gabbana - the one

Hoe toepasselijk is dit parfum. The one. Voor mij ben je de ware zeg je immers op je trouwdag. En dat kun je ook tegen dit parfum zeggen. Citrusfris met kruidige en houtachtige ondertoon die je bruidegom nog aantrekkelijker maakt. En doet ruiken, dat ook. 

3. Burberry - Mr. Burberry Black

Ingrediënten als rozen, jasmijnbloem en perzik nectar geven dit parfum een heerlijke bloemige geur. In combinatie met stoer mannelijk hout, patchoeli en amber waan je jezelf midden in een immense rozentuin. Romantischer kan niet.

parfum mannen

Spray wat op de binnenkant van je pols voor je het parfum koopt

Om zeker te weten hoe een geur ruikt, kun je deze aan de binnenkant van je pols spuiten. Ruik eens en kom er zo achter of dit een match is. Ja? Geweldig, je hebt een origineel en smaakvol cadeau uitgezocht. Eén waar je twee mensen heel blij mee maakt. Want ook de partner van de bruidegom wordt blij van een lekkere parfum.

Leuke adresjes

Hotel Restaurant Piccard

Hotel Restaurant Piccard

overnachten in een luxe suite
Full Effect Drive in show

Full Effect Drive in show

bruiloftmuziek op je trouwdag

Ook interessant

Trouwen op het strand

Trouwen op het strand

Bruidsschoenen uitzoeken een leuk klusje

Bruidsschoenen uitzoeken een leuk klusje
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media