Stalhouderij Hazeleger unieke voertuigen voor jouw feest of evenement

  • 439-1893632861
  • 439-2002279467
  • 06_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
  • 05_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
  • 04_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
  • 439-1893632861
  • 439-2002279467
  • 06_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
  • 05_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
  • 04_wijnand_hazeleger_vrijgezellenfeest
Naar de website  

Stijlvol vervoer door heel Nederland

Stalhouderij Wijnand Hazeleger verhuurt o.a. paardentrams, koetsen, locomotieven en bussen door heel Nederland voor jouw huwelijksdag of ander evenement. Wij hebben een uitgebreid aanbod met koetsen. De koetsen worden standaard getrokken door twee Friese paarden. Maar je kunt ook kiezen voor 4 of zelfs 6 Friese paarden. Dit is mogelijk bij alle koetsen. Onze koetsiers zijn allen passend gekleed, in blauwe koetsiersjassen met gouden tres en een grijze hoge hoed.

Oldtimer verhuur

Londense taxi
Je kunt ook kiezen voor onze verhuur van het prachtige gemotoriseerde vervoer. Je kunt o.a. een originele Londense Taxi huren. De "taxichauffeur" is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. De Londense Taxi is zeker ook geschikt voor een 25 jarig huwelijk, een jubileum, burgemeester, sinterklaas, kortom voor alle evenementen.

Originele Renault Celtaquatre
De chauffeur van deze bijzondere oldtimer is gekleed in bordeaux rood colbert met bijpassende chauffeurspet. De Renauls Celtraquatre is geschikt voor al jouw festiviteiten waaronder uiteraard het trouwen en de jubileumfeesten.

Huifkarren

De huifkar kan open en dicht met comfortabele zitkussens. Ook is de keuze uit koetsiers- of country-westernkleding mogelijk. Met de huifkar kan zowel gesloten en open gereden worden. 

Paardentrams

Onze paardentrams bieden de mogelijkheid om meerdere personen te vervoeren. Ook voor hele grote gezelschappen. De paardentram is verwarmd, rondom glas, vloerbedekking, goudkleurige gordijntjes en de banken zijn geheel gestoffeerd. Je kunt de paardentram huren voor jouw bruiloft, jubileum, open dag of ander evenement. Wij rijden met de koetsen en paardentrams het gehele jaar door, zomer en winter maakt niet uit.

Vervoer bekijken of info aanvragen

Maak vrijblijvend een afspraak om ons unieke vervoer te bekijken. Ook kun je informatie of een prijsopgaaf aanvragen. Gebruik hiervoor het formulier op deze pagina. Uiteraard kun je ons ook rechtstreeks bellen.

Stalhouderij Hazeleger

Lange Zuiderweg 62a
3781 PL Voorthuizen
0650201525

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media