Waar op te letten bij het aanschaffen van je trouwpak?

Trouwpak suits at sea

Planning maken voor je trouwdag

Je weet ondertussen vast wel dat de planning van de trouwdag toch wel uitgebreider is dan dat je eerst had verwacht. Alle onderdelen moet je tot in detail uitwerken om niets te vergeten. En ook bij jullie staat er vast al enige druk op het vastleggen van de trouwdatum en het vinden van een te gekke trouwlocatie en de allermooiste trouwjurk en trouwpak. En met dat laatste onderdeel gaan we de mannelijke kant van het bruidspaar eens flink op weg helpen.

Men only!

Schrik niet dames. Het is voor jullie niet verboden om dit artikel te lezen. Maar in dit artikel maken we van het aanschaffen van het trouwpak een echte mannelijke aangelegenheid. Dus mannen: neem je vrienden, broer, vader of schoonvader mee voor bijvoorbeeld een echte “Trouwpak Experience”.  Want het aanschaffen van het trouwpak doe je niet zomaar. Dat doe je met de juiste mensen om je heen, zo ook met de juiste vakmensen en het liefst in de juiste omgeving die bij jou past.

trouwpak_passen Welkom in jouw ManCave!

Jij kiest jouw mensen om je heen, wij zorgen voor de vakmensen én de juiste omgeving. Wat dacht je van een trouwpak uitkiezen in een echte “ManCave”? Geen doorsnee winkel maar een compleet ingerichte ManCave voor de moderne bruidegom! Zonder wachtrijen en zelfs zonder standaard collectie pakken! 100% maatwerk dus, qua maten en qua design passend bij jou als persoon! In de ManCave gaat alles anders dan je gewend bent. En dan bedoelen we niet alleen de locatie, de werkwijze en de sfeer, maar vooral ook de stoere trendsettende trouwpakken

Trouwpakken op maat

Ieder trouwpak wordt op maat gemaakt én gedesigned. En in deze relaxte omgeving kun je in alle rust de kleuren, stoffen en modellen kiezen. De vakmensen die je bijstaan vormen dit dan tot 1 geheel in jouw favoriete trouwkostuum. Wij noemen het een Trouwpak Experience at Sea. Waar? Bij SUITS at Sea in Biddinghuizen.

trouwpak_op_maat

Waar moet je verder op moet letten bij het aanschaffen van je trouwkostuum

En zo zijn er natuurlijk diverse zaken waar je rekening mee kunt houden bij het aanschaffen van je trouwkostuum. Wij noemden een omgeving die op jouw lijf geschreven is. Maar hou ook rekening met de match met de trouwjurk van jouw aanstaande. Kleur, stoffen, modellen en jouw budget… ook niet onbelangrijk.

Veel succes, en vooral ook veel plezier! (in de ManCave?)

Leuke adresjes

Black tie Gelegenheidskleding

Black tie Gelegenheidskleding

ruime collectie trouwpakken

Ook interessant

Trouwpakkentrends

Trouwpakkentrends

De complete outfit voor je bruiloft

De complete outfit voor je bruiloft
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord Brabant

Volg ons op social media